İstanbul'un Beyoğlu ilçesine bağlı Tomtom Mahallesi Boğazkesen Caddesi'nde dün saat 15.30 sıralarında, aracını park etmek istediği marketin çalışanlarıyla tartışan bir kişinin babası tarafından gerçekleştirilen saldırı sonucu bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, M.K.'nin aracını marketin önüne bırakması nedeniyle iş yeri çalışanları arasında bir tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine durumdan haberdar olan M.K.'nin babası Celal K. (68), olay yerine gelerek iş yeri çalışanına kafa attı ve ardından silahını çıkardı. Çıkan kavgada Celal K., silahını kullanarak art arda ateş etti. Açılan ateş sonucunda M.A.A. ve Mehmet Şahin yaralandı.

Çalışma Bakanlığı: İzmir'deki Grevde Yabancı İşçi İddiaları Yalanlandı Çalışma Bakanlığı: İzmir'deki Grevde Yabancı İşçi İddiaları Yalanlandı

Olayın ardından polis ve sağlık ekipleri sevk edilerek olay yerine intikal etti. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Ancak, Mehmet Şahin yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti, M.A.A.'nın ise tedavisi devam ediyor.

Olay, iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Polis soruşturma başlattı ve şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. (BirGün)

Editör: DS Haber