Ata Emre Akman cinayetinde gerekçeli karar duyuruldu Ata Emre Akman cinayetinde gerekçeli karar duyuruldu

Elazığ'da yaşanan üzücü bir olay, Anneler Günü'nü acıyla karşılamış durumda. 25 yaşındaki bir çocuk annesi olan Dilara Günana, 4 Mayıs sabahı evinden ayrıldıktan sonra kayboldu. Ailesi akşama doğru Dilara'ya ulaşamayınca endişelenerek durumu polis ekiplerine bildirdi.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin geniş çaplı çalışması sonucunda, kadının cesedi merkeze bağlı Sedeftepe köyü Armutluk mevkiinde toprağa gömülü halde bulundu.

Ceset, otopsi için Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili çok sayıda şüpheli gözaltına alındı ve soruşturma devam ediyor.

Acılı aile, cenazeyi almak için morgun önünde saatlerce bekledi. Dilara Günana'nın 7 yaşındaki kızı ise hiçbir şeyden habersiz olarak morg önünde oyunlar oynadı. Bu manzarayı görenlerin yürekleri dağlandı.

Anneler Günü'nde acı haberi alan Dilara'nın annesi Zeycan Günana, "Bir an önce kızımı öldürenlerin bulunmasını istiyorum. Cezalarını çeksinler. Adalet önünde hesap versinler. Ben o zaman rahat edeceğim. Benim bu kızıma yapanlar ortaya çıksın. Ben adalet istiyorum, başka bir şey istemiyorum. Herkesin Anneler Günü kutlu olsun. Bir kızı var. Ömrümün sonuna kadar ona bakacağım. O da benim emanetim." şeklinde konuştu.

Dilara'nın ağabeyi Sidar Günana da, "Yapan kişiler bellidir. Adalet önünde hesap vermelerini istiyorum. En ağır cezaları almalarını istiyorum. Benim kardeşim Anneler Günü'nde öldürüldü. Kendisinin de bir kızı var. Adaletin önünde hesap verip en ağır cezayı almalarını istiyorum." dedi.

Kaynak: haber global