Prenses Kate Middleton'ın uzun süredir kamuoyundan uzak kalmasıyla birlikte çeşitli komplo teorileri ortaya atılmıştı. Ancak sonunda Middleton sessizliğini bozarak beklenmedik bir açıklama yaptı.

"Kayıp Prenses" olarak anılan Middleton, kanser teşhisi konulduğunu ve tedavi sürecinde olduğunu duyurdu. Middleton'ın duyurusuyla birlikte, pek çok destek mesajı kendisine iletilirken, ünlü bir ismin özür dilemesi dikkat çekti.

Nihal Candan'dan sonra Dilan Polat'ta tahliye mi olacak? Nihal Candan'dan sonra Dilan Polat'ta tahliye mi olacak?

Galler Prensesi Kate Middleton'ın kanser tedavisi gördüğünü duyurmasının ardından, Blake Lively, sosyal medya hesabından yaptığı bir Photoshop paylaşımı nedeniyle özür diledi.

Lively, Instagram hikayelerinde yaptığı açıklamada, "Eminim bugün kimsenin umurunda değil ama bunu kabul etmem gerektiğini hissediyorum. Aptalca bir paylaşım yaptım ve ah dostum, bu gönderi bugün beni utandırdı. Üzgünüm. Herkese her zaman sevgi ve iyi dilekler gönderiyorum" ifadelerine yer verdi.

Konuyla ilgili fotoğraflar, Lively'in Betty Buzz ve Betty Booze serisine ait bir içki tanıtımı için yapılan çekimlerdi. Ancak görsellerde abartılı bir şekilde Photoshop düzenlemesi yapılmıştı ve Lively, Middleton'ın fotoğraflarındaki düzenlemelere gönderme yaparak bu paylaşımı gerçekleştirdi.

Blake Lively'in yanı sıra, Kim Kardashian da Prenses Kate Middleton ile alay eden isimler arasındaydı. Kardashian, geçtiğimiz günlerde arabasının yanında çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak, "Prenses'i aramaya gidiyorum" notunu düşmüştü."

Kaynak: Sözcü