Dolar ve Euro Ne Kadar? Güncel döviz kurları... Dolar ve Euro Ne Kadar? Güncel döviz kurları...

Ülkemizde yaşanan ekonomik problemler, milyonlarca yurttaşı zor duruma sokuyor. Para ihtiyacının sürekli olarak gündeme geldiği zamanlarda, bankalar tarafından yeni kampanyalar başlatılıyor. Yükselen faiz oranları ve düşen vade sayısı ile beraber rakamlar da geriye çekildi. Nakit ihtiyacı olan yurttaşlara o bankadan ilaç gibi kampanya duyuruldu.

NİKATE SIKIŞAN BAŞVURSUN

Nakit ihtiyacınızın olan tüketiciler, o bankanın önünde sıraya girecek. Başvuru yapılması halinde hesabınıza beklemeksizin 15 bin TL nakit ödeme yatırılıyor. Albaraka tarafından paylaşılan kampanya sene sonuna kadar devam edecek.

Geçerliliğini devam ettiren kampanyadan faydalanmak için "Vade Farkı" olmadan 15 bin TL'nin sahibi olabilirsiniz. Albaraka, 15 bin TL limitli Pratik Finansman Kart ödemesi yapıyor. Geri ödemeler ise 3 ay ertelemeli bir şekilde başlayacak.

3 AY ERTELEMELİ GERİ ÖDEME İMKANI

Taksit ödemelerini uygun koşullar ile sunan Albaraka, 3 ay ertelemeli bir şekilde ve 6 ay vade seçenekleriyle kampanyasını paylaştı. Kampanyadan yalnızca 25 yaş ve üstü kişiler faydalanabiliyor. Kampanyadan yararlanabilmek için Albaraka Türk mobil uygulaması üzerinden görüşme yöntemi ile müşteri olmanız gerekir.

Müşteri olmanızın sonrasında gelen geçici şifre ile mobil uygulamaya giriş yaparak başvuru işlemlerini tamamlayabilirsiniz. Kampanya menüsü üzerinden vade farksız 15 bin TL kampanya kodu ile işlemlerinizi menü üzerinden, Pratik Finansman Kart sayfasına girerek başvurunuzu oluşturabilirsiniz. Değerlendirmenin ardından başvurunuzun onaylanıp onaylanmadığı size geri dönüş sağlanacaktır. (karar)

Editör: Haber Merkezi