Dün saat 18.30 sıralarında, alışveriş yaptıktan sonra akşam yapılacak kız isteme ve nişan törenine gitmek üzere yola çıkan Metehan Aydın’ın kullandığı 32 E 2805 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak refüjü aşıp karşı şeride geçti.

Otomobil, Ali Ç. (40) idaresindeki 15 AC 644 plakalı hayvan yüklü kamyonet ile çarpıştı. Kaza sonucu Metehan Aydın, Esra Kartal ve Mert Kartal olay yerinde hayatını kaybetti. Kamyonet sürücüsü Ali Ç. ve yolcu koltuğunda oturan Adem İ. (28) ise yaralandı.

Ata Emre Akman cinayetinde gerekçeli karar duyuruldu Ata Emre Akman cinayetinde gerekçeli karar duyuruldu

Cenaze İşlemleri

Hayatını kaybeden Esra ve Mert Kartal’ın cenazeleri, otopsi işlemleri için Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Metehan Aydın’ın cenazesi ise Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Otopsi işlemlerinin ardından, Esra ve Mert Kartal kardeşlerin cenazesi ailelerine teslim edildi ve Burdur merkeze bağlı İğdeli köyünde defnedildi. Cenaze namazı, İl Müftüsü Ali Hayri Çelik tarafından kıldırıldı.

Metin ve Keziban Kartal çifti, iki evladının cenazesinde güçlükle ayakta durabildi. Esra Kartal’ın tabutunun üzerine düğün için aldığı gelinliğin duvağı serilirken, kardeşi Mert Kartal’ın tabutuna ise Türk bayrağı örtüldü.

Damat adayı Metehan Aydın’ın cenazesi ise memleketi Ardahan’a gönderildi ve orada defnedildi

Kaynak: Milliyet