İmamoğlu Fransa Ziyaretinde Paris Belediye Başkanı Hidalgo'yu Ziyaret Etti İmamoğlu Fransa Ziyaretinde Paris Belediye Başkanı Hidalgo'yu Ziyaret Etti

50 yaşındaki berber Muhammet Bayraktar, rutin bir sakal tıraşı sırasında müşterisinin ani bir nefes alamama sorunu yaşadığını fark etti.

Hemen müdahale eden Bayraktar, müşterisinin ağzını açarak dilinin nefes borusuna kaçtığını gördü. Hızlı bir şekilde müdahale eden Bayraktar, müşterisinin tekrar nefes almasını sağladı.

Müşterisini kurtarmanın verdiği mutlulukla konuşan Bayraktar, kendisinin de 5 yıl önce benzer bir durumla karşılaştığını belirtti.

Olayın ardından gazetecilere açıklama yapan Bayraktar, "Müşterimi tıraş ederken bir anda kendinden geçti. Morarmaya başladı. O anda bir şeyler olduğunu hissettim. Nefes alamadığını anlayınca ağzını açtım. Dili içeriye doğru kabarmıştı. Dilini çekince biraz rahatladı. O rahatlayınca biz de rahatladık. Hastaneye götürmeyi teklif ettik ama kabul etmedi. İyi olduğunu söyledi. Biraz korktuk. Görüntüleri sosyal medyadan görüp arayanlar var. Hayat kurtarmak güzel bir şey." şeklinde konuştu.

Berber Muhammet Bayraktar'ın müşterisini kurtarma anları, iş yerindeki güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, Bayraktar'ın müşterisinin nefes alamama sorununu fark edip hızlı bir şekilde müdahale ettiği ve dilini boğazından çıkardığı anlar açıkça görülebiliyor.

Kaynak: Haber Global