Bursa'da Ev Yangınında Hayatını Kaybeden 90 Yaşındaki Kadın için Büyük Üzüntü

Bursa'nın Osmangazi ilçesine bağlı Gündoğdu Mahallesi'nde, yalnız yaşayan 90 yaşındaki Kaniye D'nin evinde çıkan yangında kadın hayatını kaybetti. Yangın sonrasında olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri alevleri kontrol altına alarak söndürdü. Ancak maalesef, yaşlı kadının hayatını kaybettiği belirlendi.

Siirt’te Sağanak Yağış: Cadde ve Sokaklar Göle Döndü Siirt’te Sağanak Yağış: Cadde ve Sokaklar Göle Döndü

Olay, Atatürk Caddesi üzerindeki evde meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangına müdahale eden itfaiye, jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Ekipler, kısa sürede yangını kontrol altına alarak söndürdü. Ancak içeride bulunan Kaniye D'nin hayatını kaybettiği tespit edildi.

Kadının cansız bedeni, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Yangının çıkış sebebi ise şu an araştırma konusu.

Bu acı olay, mahallede ve çevresinde büyük üzüntüye sebep oldu. Yangının neden çıktığına dair devam eden soruşturmanın sonuçları beklenirken, olayın meydana geldiği mahalle sakinleri ve yakınları, yaşlı kadının kaybıyla derin bir üzüntü yaşadı.(Haberler.com)

Editör: Haber Merkezi