Özgür Özel’e şaibeli misafir Özgür Özel’e şaibeli misafir

Çanakkale'de Olumsuz Hava Koşulları Nedeniyle Motosiklet ve Scooter Trafiğine Geçici Yasak

Çanakkale Valiliği, beklenen olumsuz hava şartları dolayısıyla 04 Aralık 2023 Pazartesi günü saat 00.00’dan başlayarak aynı gün saat 12.00’ye kadar Çanakkale genelinde motosiklet, scooter, elektrikli scooter ve motokurye trafiğini tedbiren yasakladı

Meteoroloji'den yapılan uyarıya göre, Çanakkale'de yarın etkili olması beklenen fırtına nedeniyle alınan bu tedbirle halkın güvenliği sağlanmaya çalışıyor.

Çanakkale Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, “Çanakkale il genelinde beklenen olumsuz hava şartlarından dolayı 04 Aralık 2023 Pazartesi günü saat 00.00’dan başlayarak aynı gün saat 12.00’ye kadar motosiklet, scooter, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkması tedbiren yasaklanmıştır” denildi.

Özellikle Trakya Kesimi, İstanbul ve Çanakkale çevrelerinde parçalı ve çok bulutlu bir hava öngörülüyor. Bu bölgelerde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar beklenirken, Trakya kesimi ile Çanakkale çevrelerinde yağışların yer yer kuvvetli olması tahmin ediliyor. Rüzgarın ise batı kesimlerinde güney, yarın (Pazartesi) kuzey yönlerden kuvvetli (40-70 km/saat) olarak eseceği öngörülüyor. Sabah ve gece saatlerinde doğusunda yer yer sis ve pus hadisesi görülmesi bekleniyor.(posta)

Editör: Haber Merkezi