İstanbul'da CHP ve DİSK'in çağrısı üzerine Taksim'e giden yollar kapatıldı! İstanbul'da CHP ve DİSK'in çağrısı üzerine Taksim'e giden yollar kapatıldı!

Rasim Ozan Kütahyalı ile Ahmet Çakar arasında Beyaz TV'de yayınlanan 'Beyaz Futbol' adlı programda gerginlik yaşandı. Programda Trabzon-Fenerbahçe maçının değerlendirilmesi sırasında tansiyon yükseldi ve tartışma başladı.

Ahmet Çakar, maçtaki olaylarla ilgili olarak "Neden orada polis yoktu?" diye sorduğu sırada Rasim Ozan Kütahyalı'nın araya girerek "Hocam da diyor ki Ali Koç haklı, devlet komplo kurdu" şeklinde bir ifade kullanması üzerine sinirlendi. Çakar, Kütahyalı'ya "Şunu susturun" diyerek tepki gösterdi. Kütahyalı ise "Sen kimi susturuyorsun be" diyerek bağırdı. Tartışma giderek tırmandı ve Çakar, Kütahyalı'ya "Rasim, ateşle oynuyorsun" diyerek uyarıda bulundu. Bunun üzerine Kütahyalı, Çakar'a yönelik olarak "Hocam Suudi Arabistan’dan ateşle oynadın sonra seni kurtardık telefonların geldi sonra Tweetlerin değişti, Büyükekşi ile uzlaşmadın mı sen kahve içelim diye yapma hokkabazlık" şeklinde yanıt verdi.

Yaşanan gerginlik moderatör Ertem Şener'in müdahalesiyle dindirilemedi ve yayını kesmek zorunda kalındı. Moderatör, acil reklam molası verilmesini istedi ve yayına ara verildi.

Kaynak: T24