Hindistan'ın başkent Delhi yakınlarındaki Uttar Pradesh eyaletine bağlı Faljagadh köyünde meydana gelen olayda, Dharamveer adlı bir adam, 50 yaşındaki karısı Sundari'yi evinde kılıçla öldürdü.

ÇAYI ÖNCE HAZIRLAYIN

Hint medyasında yer alan haberlere göre 52 yaşındaki adam, karısını kahvaltıda erken çay hazırlamadığı için öldürdü: Önce bıçakla öldürdü, sonra da kılıçla kafasını kesti. Polis, Dharamveer'in sabah uyandığında karısına çayın hazır olup olmadığını sorduğunu söyledi.

Gazze'de ölü sayısı 34 bin 596'ya çıktı! Gazze'de ölü sayısı 34 bin 596'ya çıktı!

Eşi çayın 10 dakika içinde hazır olacağını söyledi. Çiftin dört çocuğu başka bir odada uyurken Dharamveer karısına çay getirmesini söyledi. Eşi çayın henüz hazır olmadığını söyleyince mutfağa koşup önce karısına tekme attı.

Daha sonra onu defalarca bıçaklayarak öldürdü. Daha sonra evde bulunan kılıçla karısının kafasını kesti. Erken kahvaltı için çay hazırlamayan karısının kafasını kesti.

ÇOCUKLARINA DA SALDIRDI

Dharamveer, eşinin çığlıklarıyla uyanıp annelerini kurtarmaya çalışan çocuklarına da saldırdı. Çocuklar odalarına kaçtı. Çığlık atarak evlerine dönen köylüler, evlerine koştuklarında Sundari'yi kanlar içinde buldu.

Polis olay yerine gelerek Sundari'nin cesedini otopsiye götürdü. Dharamveer tutuklandı. Çiftin oğullarından biri, babasının sık sık annesini azarladığını ancak ona asla saldırmadığını söyledi.

Kahvaltıda erken çay yapmadığı için karısının kafasını kesti.

Kaynak: son dakika