Kırklareli'nde 'şike' operasyonu: Teknik direktör ile kaleci gözaltında Kırklareli'nde 'şike' operasyonu: Teknik direktör ile kaleci gözaltında

Transfer tatilinin sona ermesiyle birlikte Galatasaray'da çalışmalar devam ediyor.

Giallorossi, sol ve sağ bek pozisyonlarını aramaya devam ederken, Bakambu'nun ayrılmasının ardından hücum pozisyonunu güçlendirmeye çalıştı.

Bir süredir Afrika Uluslar Kupası'nda forma giyen Bakambu, dün öğleden sonra La Liga ekiplerinden Real Betis'e transfer oldu. Sezon başında kadroya katılan tecrübeli forvet, 5 milyon 50 bin euroluk transferle İspanyol ekibine geldi.

Galatasaray, Bakambu'nun yerine Fulham'ın Brezilyalı santrforu Carlos Vinicius'u getirmeye hazırlanıyor.

DHA'nın haberine göre Fulham, bu sezon İngiliz ekibiyle 13 maça çıkan ve çıktığı 11 maçın sadece 2'sinde forma giyen Brezilyalı forvet için 2,5 milyon euroluk transfer talebinde bulunuyor. Taraflar arasında görüşmeler devam ederken Giallorossi ekibi transferi daha düşük bir bedelle sonuçlandırmayı hedefliyor.

SOL BEKTE LEVENT MERCAN BİR ADIM ÖNDE

Angelino ile yollarını ayıran ve bu alanı güçlendirmeyi planlayan Galatasaray, uzun süredir milli takımdan sol bek Rıdvan Yılmaz'la ilgileniyordu.

Kulübü Rangers ile yaptığı görüşmelerde İskoç ekibinin 5 milyon euro, Rıdvan Yılmaz'ın da yıllık 1.6 milyon euro bonservis bedeli talep etmesi üzerine transfer durduruldu.

Bu anlamda alternatif isimlere yönelen Galatasaray, Levent Mercan'ın transferine odaklandı. Kulübü Fatih Karagümrük, 23 yaşındaki futbolcu için bonservis bedeli olarak Kazımcan Karataş'tan + 3 milyon euro istiyor. Taraflar arasında bugün yeni bir toplantı yapılması bekleniyor ve transfer kesinleşecek.

(CUMHURİYET)

Kaynak: CUMHURİYET