Erdoğan: İsrail İle Ticareti Tamamen Durdurduk Erdoğan: İsrail İle Ticareti Tamamen Durdurduk

Eski Liberal Demokrat Parti (LDP) genel başkanı Cem Toker, "İstanbul'da aday olun, eşinize kavuşun!" dedi. Başak Demirtaş'ın İstanbul Büyükşehir Belediyesi adaylığına ilişkin ise "Teklif gelirse değerlendiririz" dedi. Toker'in açıklamaları sosyal ağlarda tepkilere yol açtı.

Toker X hesabından yaptığı paylaşımda Başak Demirtaş'a atıfta bulunarak şunları söyledi: “Sana reddedemeyeceğin bir teklifim var!! “İstanbul'dan aday ol ve kocana kavuş!!'” diye yazdı.



Tepkilere ilişkin bir paylaşım daha yapan Toker, "Okuduğunu anlayamayanlar: Demirtaş'tan mı bahsediyorum? Kabul edeceksiniz." Yapmayacaklarını söylemiş miydim? Bu yönde herhangi bir yorum yaptım mı? Yoksa tam tersi bir strateji için mi? ifadeleriyle weetini savundu.

Toker'e gelen tepkilerden bazıları şöyle:

Eren Keskin: Nefretin bu kadarı. Kürt halkının yaşadığı baskıları, ötekileştirmeyi, özgürlüğünden yoksun bırakma politikasını bu denli ‘hafife’ alma. Siz eğitilmez vasatlar topluluğu…



Ferhat Encü: Çok alçakça, aşağılık bir iftira bu! Sizin fiyatınız o kadar ucuz ki herkesi kendiniz gibi zannediyorsunuz! Biz bireysel özgürlükler için pazarlık yapmayız. Toplumsal özgürlüklerin olmadığı yerde bireysel özgürlük kurtuluş değildir.

Murat Birdal: İftira siyaseti bu karanlık dönemin gerçek kazananı. Her cenahta gideri var.



Birçok kullanıcı Toker'in yazılarını "düşük seviyeli" olarak nitelendirdi.

Kaynak: karar