Tarkan : Sokak hayvanlarını öldürmek çözüm değil Tarkan : Sokak hayvanlarını öldürmek çözüm değil

Cem Yılmaz'ın sevgilisi ortaya çıktı, paylaşımında bıraktığı kalp emojisiyle aşkını ilan etti, "Güneşim doğdu, ağzım tatlandı, ruhum okşandı."

Cem Yılmaz'ın kadın ve erkek ayakkabılarının fotoğraflarını sosyal medya hesabından "O kaddaaaar!" notuyla paylaşması, "siyah topuklu ayakkabının" sahibi merak konusu oldu.



Gizemli topuklu ayakkabının sahibi yaptığı paylaşımla ortaya çıktı Cem Yılmaz'ın yeni aşkı Pilates eğitmeni Necla Karahalil oldu.

Necla Karahalil sosyal medya hesabından: “Şubat güneşim Şubat gibi doğdu, ağzım tatlıydı, yüreğim kabardı, ruhum okşadı. Son paylaşımında "Sevgiler oley" yazdı ve Yılmaz'ın paylaştığı ayakkabının fotoğrafına da yer verdi. Kız arkadaşının mesajını yanıtsız bırakmayan ünlü komedyen, gönderdiği kalp emojisiyle aşkını ilan etti. İkilinin bir süredir birlikte olduğu öğrenildi.



Necla Karahalil, sosyal medya hesabında hazırladığı kokteyller ve yemek tarifleriyle büyük ilgi görüyor. 37 yaşındaki Karahalil ile Cem Yılmaz arasında 13 yaş fark olduğunu da belirtmekte fayda var.

Kaynak: HÜRRiYET