Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Ankara'nın üç ilçesi için daha adaylarını belirledi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın başdanışmanı Mesut Özarslan'ın Keçiören, İYİ Parti eski milletvekili adayı Ramazan Değerli'nin Altındağ, İYİ Parti Çamlıdere eski İlçe Başkanı Mehmet Cengiz'in de Çamlıdere belediye başkanlığı için Merkez Yürütme Kurulu'na (MYK) sunulduğu öğrenildi.

CHP'de saat 16.20'de başlayan MYK toplantısı halen devam ediyor. MYK'nin ardından verilecek kısa bir aranın sonrasında başlayacak Parti Meclisi (PM) toplantısında, 300'e yakın seçim çevresinin adaylarının oylanması bekleniyor.

Ancak, partinin kaleleri olarak nitelendirilen Çankaya ve Kadıköy ilçelerinin MYK gündeminde olmadığı belirtiliyor.

İzmir'de adaylar itibarıyla tartışma yaratan ilçelerin MYK'de konuşulmadığı belirtilse de PM toplantısında tartışma yaşanabileceği iddia ediliyor. CHP'nin Çiğli Belediye Başkanı olarak açıklanan Uygar Yıldırım'ın isminin değişeceği öne sürülüyor.

İYİ Parti'de  Trabzon Ortahisar İlçe Yönetimi Düştü! İYİ Parti'de Trabzon Ortahisar İlçe Yönetimi Düştü!

CHP, Antalya, Muğla, Hatay ve Ankara'nın bazı ilçelerinde adaylarını bugün kamuoyuna duyurmayı planlarken, Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi adayını da bugün kamuoyuna açıklamaya hazırlanıyor. (BirGün)

Editör: DS Haber