CHP'de  4-5 Kasım tarihlerinde yapılacak 38. Olağan Büyük Kurultay'da Genel Başkan Adayı Özgür Özel kurultay yapılmadan önce gazetecilerin sorularına cevap verdi.

Katıldığı bir televizyon programında kadrosundaki isimleri herkesle paylaşan Özel, şu sözlerle ifade etti: 

“Yalçın Karatepe PM listemizde bulunacak. Yalçın Hocanın (Karatepe) ve Selin Hoca (Sayek Böke) yanında, Türkiye’de şu anda en yüksek puanlarla girilen, çok istenilen bir üniversitenin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin aktif dekanı, maliye politikalarımızın başında bulunacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘Dünya İslam Bilginleri İstişare Zirvesi’nde Çarpıcı Konuşma Yaptı Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘Dünya İslam Bilginleri İstişare Zirvesi’nde Çarpıcı Konuşma Yaptı

Bilim, yönetim kültür platformunda, 180 farklı ülkeye ihracatı olan bir elektronik şirketinin düne kadar AR-GE departmanının başında bulunan, 40 yaşında inci gibi, Türkiye’nin gözbebeği birisi, Cumhuriyet Halk Partisi’nin teknoloji, bilim, AR-GE ve inovasyondan sorumlu olan genel başkan yardımcısı bulunacak.

Milli savunma politikalarını bomboş bıraktı ya parti senelerdir… Bir emekli tümamiral, milli savunmadan sorumlu genel başkan yardımcısı bulunacak. Bu 5-6 kişinin ismi son derece öneli ve kıymetli isimler. İlhan Uzgel, dış politikadan sorumlu parti meclisi meclis üyemiz, genel başkan yardımcımız olacak. Cumartesi günü kazanırsam Pazar günkü listemde, eğer uygun görürse Namık Tan’a da teklifte bulunabilirim.” (gazete duvar)

Editör: Haber Merkezi