Cumhurbaşkanı Erdoğan Astana'da Aliyev ve Şerif ile bir araya geldi! Cumhurbaşkanı Erdoğan Astana'da Aliyev ve Şerif ile bir araya geldi!

BTP lideri Hüseyin Baş, Sinan Ateş cinayetiyle ilgili skandal bir iddiayı gündeme getirerek, "Erdoğan, Bahçeli'yi tehdit ediyor" imasında bulundu. Başkanlık seçimi tıkandığında Yargıtay'da yaşanan gelişmeleri değerlendiren Baş, çekilen adayın MHP'ye yakınlığına dikkat çekti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli'nin görüşmesinden sonra adayın çekildiğini belirtti.

Baş, "Erdoğan neyle gitti de adayın geri çekilmesini sağladı" sorusunu gündeme getirirken, Sinan Ateş dosyasının siyasi hesaplaşmalar için kullanıldığını öne sürdü. Baş, "Sinan Ateş dosyası başka bir yere evrilecek" iddiasında bulundu ve dosyanın siyasi amaçlar için kullanıldığını dile getirdi.

Hüseyin Baş, aynı zamanda TBMM gündemine gelmesi beklenen 9. yargı paketine de değindi. Etki ajanlığı suçunun bu pakette yer aldığını belirterek, bu durumun siyasi bir güç tarafından muhalifleri susturmak için kullanılabileceğini iddia etti.

Baş, sonuç olarak, siyasette herhangi bir yumuşama olmadığını, söz konusu yumuşamanın siyasetçiler arasında rahat alışveriş yapmalarını sağlamak için olduğunu savundu ve vatandaşların durumunun değişmeyeceğini vurguladı

Kaynak: haber3