CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Yerel Seçim İçin İlk Adayını Duyurdu: Şükrü Sözen Tekrar Aday!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Manavgat'ta düzenlenen geniş katılımlı toplantıda, yerel seçim için ilk adaylarını açıkladı. CHP'nin Manavgat Belediye Başkanlığı için şu ana kadar görev yapan Şükrü Sözen'in tekrar aday gösterileceğini duyuran Özel, bu kararı Manavgatlılar ve engelli vatandaşların taleplerine uygun bir şekilde aldıklarını ifade etti.

Sinan Ateş'in eşi iddianamenin kabulüne tepki gösterdi: Devlet ne sağımızda ne solumuzda ne de arkamızda... Sinan Ateş'in eşi iddianamenin kabulüne tepki gösterdi: Devlet ne sağımızda ne solumuzda ne de arkamızda...

Özel, partisinin TBMM Grubu 28'inci Dönem 1. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı kapsamında Manavgat ilçesinde bulunurken, CHP'nin stratejilerini ve aday tercihlerini milletvekilleriyle istişare etti. Aynı zamanda 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle engelli bireylerle bir araya gelerek, engelli dostu belediyecilik vurgusu yaptı.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in tekrar aday gösterilmesi kararını açıklarken, Özgür Özel, "Manavgat kendisinden razı, çalışanlar kendisinden razı. Şükrü başkanım, genel başkanlığımın ilk adaylık ilanıdır. Kabul buyurunuz" dedi. Özel, Şükrü Sözen'in adaylığını açıklarken, onun Manavgat için önemli bir figür olduğunu ve kendisini ikna etmeye çalıştığını belirtti. Şükrü Sözen'in adaylığı, toplantıya katılanlar tarafından alkışlarla karşılandı.

Yerel seçim atmosferine giren CHP, Manavgat'ta Şükrü Sözen önderliğindeki bir belediye başkanlığı için güçlü bir adaylıkla seçmenin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Şükrü Sözen'in adaylığının, Manavgatlıların ve CHP tabanının beklentilerini karşılayıp karşılamayacağı ise önümüzdeki süreçte ortaya çıkacak.(Haberglobal)

Editör: Haber Merkezi