Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Enflasyonla Mücadele İçin Bütün Kesimlerin Katkısı Gerekiyor Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Enflasyonla Mücadele İçin Bütün Kesimlerin Katkısı Gerekiyor

CHP Sarıyer belediye başkan adayı Mustafa Oktay Aksu;

Esnafımızın ve vatandaşlarımızın her türlü sorununa çözüm bulacağız

CHP Sarıyer belediye başkan adayı Mustafa Oktay Aksu, Çayırbaşı'ndaki semt pazarını ziyaret ederek hijyenik şartlara sahip kapalı pazar çağrısında bulunurken, pazarda alışveriş yapan vatandaşlar da ekonomik zorluklar nedeniyle karşılaştıkları sıkıntıları anlattı.



CHP Sarıyer belediye başkan adayı Mustafa Oktay Aksu, seçim kampanyasını Sarıyer'de sürdürüyor. Tarabya Mahallesi'ni gezdikten sonra Sarıyerli komşularıyla Türkan Saylan Yaşam Evi'nde buluşan Aksu, ardından Büyükdereli esnafıyla buluştu. Büyükdereli esnaf ve vatandaşlarla bir süre sohbet eden Aksu, Büyükdere Çevre, Kültür ve Güzelleştirme Derneği yöneticileriyle bir araya gelerek, dernek yöneticilerinin özellikle Büyükdere'nin modern bir görünüme kavuşturulması yönündeki taleplerini dinledi.

'Pazara gelen anne eli boş çıkıyor'

Çayırbaşı Semt Pazarı'nda esnaf ve sakinlerle bir araya gelen CHP Sarıyer belediye başkan adayı Oktay Aksu, artan fiyatlar nedeniyle vatandaşların yaşadığı sıkıntıyı hissetti. Evine alışveriş yapmak için markete giden ancak hiçbir şey alamadıkları için eli boş dönen annelerin sıkıntısını hisseden Aksu, Cumhuriyet Halk Partisi'nin toplumsal yaklaşımıyla dayanışmayı güçlendireceğini söyledi.



"Piyasa işletmecilerimizin sesine kulak vereceğiz"

Piyasa esnafıyla da görüşen CHP'li belediye başkan adayı Mustafa Oktay Aksu, esnafın en çok satış yapamadığını söyledi. Pazar esnafı da Sarıyer'de sağlıklı, güvenli ve hijyenik kapalı pazar alanlarının oluşturulması çağrısında bulundu. Aksu, görev geldiğinde esnafı vatandaşla daha sağlıklı pazar alanlarında buluşturacağını belirterek, "Esnaflarımızla güç birliği yapacağız. Hem esnafımız hem de vatandaşlarımızın mutlu olması lazım. Bunun için tüm gücümüzle çalışacağız” dedi.

Editör: DS Haber