Önümüzdeki hafta aday seçim sürecini tamamlayacak olan partiler, seçim kampanyalarının içeriğini kamuoyuyla paylaşmaya başladı.

İlk olarak seçim manifestosunu açıklayan AK Parti, "Kraliyet Belediyesi" sloganıyla sahaya çıktı. MHP gösterilere "Millet bizim, Türkiye hepimiz" sloganıyla başlarken, iktidar ve muhalefete karşı "üçüncü yol" diye tarif eden İYİ Partisi ise "Zorlanmadınız" sloganını kullanıyor.

Saadet Partisi geçen hafta seçim sloganını açıkladı: "Saadet eylemde, Bismillah'a gidelim." Ri-Wellbeing Partisi ise 81 ildeki adaylarını "ahlaklı belediyecilik" sloganı altında törenle tanıttı.

CHP'de, önümüzdeki hafta 12 Şubat'ta yapılacak parti meclisi için kalan adayların tamamının belirlenmesini amaçlayan seçim kampanyası hazırlıklarında son rötuşlar yapılıyor.

Wall haberine göre; CHP'nin seçim kampanyası sloganı "Türkiye gücümüzdür" olacak. Son dakika değişikliği olmadığı sürece bu slogan her ilin “Gücümüz Ankara”, “Gücümüz Çanakkale” gibi isimleriyle kullanılacak. Ayrıca seçim bölgelerinde parti politikaları dile getirilirken "Gücümüz gençler", "Gücümüz emekliler" gibi sloganlar atılacak.

Özgür Özel: Bizi 3 yıldır gri listede tutan iktidardan başkası değil Özgür Özel: Bizi 3 yıldır gri listede tutan iktidardan başkası değil

(karar)

Editör: DS Haber