Çorum'da meydana gelen olayda, polis aracının da dahil olduğu 11 araca çarpan hafif ticari aracın sürücüsü, kovalamaca sonucunda yakalandı. K.B. yönetimindeki 19 BJ 849 plakalı hafif ticari aracın, kentin farklı bölgelerinde araçlara çarpıp ilerlediği ihbarı üzerine polis ekipleri olaya müdahale etti.

Ata Caddesi'nde tespit edilen araçla polis arasında kovalamaca yaşandı.

Sürücü, polisin "dur" ihtarına uymayarak başka araçlara ve polis aracına çarptıktan sonra aracını polis ekiplerinin üzerine sürdü.

Yaydiğin Kavşağı yakınlarında durdurulan aracın sürücüsü K.B. ile araçta bulunan A.B, polis ekipleri tarafından yakalandı. Kaçmaya çalışan S.A. ise Çorum-Ankara kara yolunda otostop çekerken yakalandı.

Sürücü K.B'nin olay yerine gelen babası M.B, oğlunun polis ekiplerine aracını sürdüğünü öğrenince, "Devletin memurundan neden kaçıyorsun, hain misin sen? Kaçsan nereye kaçacaksın. Madem bu oldu, git polise teslim ol, bu kadar insanı oyalıyorsun." şeklinde tepki gösterdi.

Antalya'da Ölü Bulunan Pakistanlı Kadının Oğlu Tutuklandı Antalya'da Ölü Bulunan Pakistanlı Kadının Oğlu Tutuklandı

Araçtaki 3 kişi ifade işlemleri için Bahçelievler Polis Merkezi’ne götürüldü. Sürücüye, 11 araca verdiği zarar nedeniyle 38 bin 170 lira ceza uygulandı, hakkında adli işlem başlatıldı.

Kaynak: birgün