Dün bir canlı yayında "Mal, mülk Allah'ın biz emanetçiyiz" şeklindeki cevabıyla gündeme gelen Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Turgut Altınok, mal varlığını açıkladı. Altınok, mal varlığını paylaşarak şeffaf bir yaklaşım sergiledi.

Altınok, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bir belediye başkanının şeffaf, özü sözü bir ve dürüst olması gerektiğini" vurguladı. Açıklamasında, mal varlığının tamamının helal ve şeffaf olduğunu belirtti.

Mal varlığı bildiriminde, 22 arsa, 23 tarla, 9 ev, 1 bostan, 1 bağ, 2 kargir ev ve 2 kargir bina olduğu belirtildi. Bu varlıkların çoğunun anne ve babadan miras yoluyla kaldığı ifade edildi.

Yerli ve Milli Parti Lideri Teoman Mutlu Gençlere Söz Verdi: İşe Alımlarda Adalet Öncelikli Olacak Yerli ve Milli Parti Lideri Teoman Mutlu Gençlere Söz Verdi: İşe Alımlarda Adalet Öncelikli Olacak

Altınok ayrıca, şirket ortaklığı hakkında da açıklama yaptı. Aile şirketi olan Altınok Gayrimenkul AŞ'de yüzde 36,59 oranında hissesi olduğunu bildirdi. Şirketin aktifinde bulunan gayrimenkullerin projelerde yer aldığını ve şahsına ait olmadığını belirtti.

Mal varlığı beyanında bulunan Kızılcaşar arazisiyle ilgili olarak da açıklama yapan Altınok, bu arazinin imar çalışması sonrası bölündüğünü ve bir kısmının satıldığını ifade etti.

Kaynak: haberler.com