1 Mayıs çileye döndü! Bazıları bariyerleri atladı, bazıları ise treni kaçırdı 1 Mayıs çileye döndü! Bazıları bariyerleri atladı, bazıları ise treni kaçırdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Rize'deki açılış töreninde şu konulara değinmiştir;

 Erdoğan konuşmasında, "Filistinli kardeşlerimizin İsrail zulmünden kurtarılması bizim boynumuzun borcu." dedi. Rize halkına selam vererek başlayan konuşmasında, Rize'nin güzelliğini ve dostluklarını övdü. Erdoğan, ömrünü hizmete adadığını ve gençlik yıllarından itibaren siyasette aktif olarak yer aldığını belirtti. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde şehre hizmetler kazandırdığını ve İstanbul'un temellerini attıklarını söyledi.
 Konuşmasında, 40 yaşında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilmesi ve daha sonra başbakanlık görevini üstlenmesi hakkında bahsetti. Ayrıca, 60 yaşında Türkiye'nin seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı olma onurunu yaşadığını ifade etti. Erdoğan, Türk milletine ve onun desteğine duyduğu güveni vurguladı. Milletinin duası ve desteği olmadan hiçbir şey başaramayacağını ifade etti. Erdoğan, karşısına çıkan tüm tuzakları bozduğunu ve milletinin hayır dualarıyla başarıya ulaştığını belirtti.
 Konuşmasının sonunda, Rize'deki kentsel dönüşüm projelerini ve şehir merkezindeki gelişmeleri anlattı. Rize halkının bu projelerin tamamlanmasıyla daha güzel bir şehirde yaşayacağını ifade etti.(cnn)

Editör: Haber Merkezi