Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Muğla mitinginde konuştu ve halka hitap etti. Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Devlet Bahçeli'den Emniyet Müdürlerinin Açığa Alınmasına İlişkin Açıklama: 'Sabrımızı Taşırmasınlar!' Devlet Bahçeli'den Emniyet Müdürlerinin Açığa Alınmasına İlişkin Açıklama: 'Sabrımızı Taşırmasınlar!'

"Biz bu ülkeyi 81 ilin tamamıyla kucakladık. Muğla'ya yapılan her hizmette mührümüz var, damgamız var. Kendimi fahri Muğlalı olarak da görüyorum."

"Bugüne kadar sadece eser ve hizmet siyaseti yaptık. Hiç kimseyi hiçbir zaman ötekileştirmedik. Her kesimden vatandaşımızın tamamını kucakladık, tamamına hizmet ettik."

"Muğla şimdi dünyanın göz bebeği. Buna rağmen Muğla hak ettiği yerde değildir. Muğla'yı köy görünümünde tutanlar, projelerimizi engellemek için de ellerinden gelenleri yapmışlardır."

"Şu anda karşımda 50 bin kişi var. Bu yıl 31 Mart'ta milli irade bayramını ilan edeceğiz. Muğla'mıza verdiğimiz sözleri tutmak için de gece gündüz çalıştık."

"Yola aynı kararlılıkla devam edeceğiz. Türkiye'nin istikrarını bozmak isteyen emperyalistlerin ilk harekete geçirdiği araçlar terör örgütleridir."

"Adaylarımızı sizlere emanet ediyorum. 31 Mart'a kadar durmadan, usanmadan yola devam edeceğiz. Ben size inanıyorum. 31 Mart akşamı Muğla'yı özellikle takip edeceğim."

Kaynak: Haber Global