İstanbul'da düzenlenen İbn Haldun Üniversitesi'nde TÜRGEV tarafından düzenlenen iftar programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, konuşmasında Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) tarafından ülkeye, millete ve gençlere sahip çıkıldığını vurguladı. Kuruluşun 28 yıldır başarılı çalışmalarıyla adından söz ettirdiğini ve 40 bin 500'e ulaşan mezunlarıyla insanlığa hizmet ettiğini belirtti.

Sırrı Süreyya Önder meclis oturumunu erteledi: Kobani kararı AKP'nin ileride yargılanmasıdır Sırrı Süreyya Önder meclis oturumunu erteledi: Kobani kararı AKP'nin ileride yargılanmasıdır

TÜRGEV gibi vakıfların ülkenin belirli çevrelerini rahatsız ettiğini ifade eden Erdoğan, bu tür vakıfların hedef tahtasına konulduğunu ve çeşitli saldırılara maruz kaldığını söyledi. Ancak bu saldırılara aldırmadıklarını ve hukuk ve halka hizmet yolundan sapmadıklarını vurguladı.

Ayrıca, Beşiktaş'ta hayatını kaybeden 29 emekçiyle ilgili olarak da çeşitli eleştirilerde bulundu. Bu olayla ilgili sorumluların takip edildiğini ve savcılarla işbirliği yapıldığını açıkladı.

Kaynak: cnntürk