Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın basketbol oynadığı görüntüler tartışma yarattı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık sorunları yaşadığı iddialarına rağmen basketbol oynadığı görüntüler sosyal medyada büyük ilgi gördü. Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş, paylaşılan videoyu komik bulduğunu belirtirken, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank ise sert bir yanıt verdi.

GÖRÜNTÜLERİ VARANK PAYLAŞTI

Dün öğlen saatlerinde Mustafa Varank, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile oynadıkları basketbol maçına ait görüntüleri, "Arada maçtan kaytarıp video çektiğim doğrudur" notuyla Twitter hesabından paylaştı. Erdoğan'ın oyun sırasında dinç ve zinde olduğunu gösteren görüntüler, kısa sürede gündemin öne çıkan konularından biri haline geldi.

"GENÇ GÖSTERİLME İHTİYACI"

Görüntülerle ilgili Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Hüseyin Baş'tan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Görüntüyü komik bulduğunu belirten Baş, "Basketbol oynadığı videoları yayıp bizim liderimiz hala çok genç pazarlaması yapmak aslında liderinizin genç olmadığını ancak gençmiş gibi gösterilmeye ihtiyacı olduğunu ilan ettiğiniz anlamını taşıyor. Ve komik duruyor" ifadelerine yer verdi.

Yalan Söylemenin Psikolojisi, Toplumsal Etkileri ve Kabul Edilebilirlik Sınırları Yalan Söylemenin Psikolojisi, Toplumsal Etkileri ve Kabul Edilebilirlik Sınırları

VARANK'IN YANITI ÇOK SERT OLDU

Hüseyin Baş'ın bu paylaşımına Mustafa Varank'tan çok sert bir yanıt geldi. Hüseyin Baş'a babası Haydar Baş üzerinden yanıt veren Varank, şu paylaşımı yaptı: "Asıl komik olan, şeyhlik iddiasındaki babasından miras olarak parti devralıp siyasetçiyim diye utanmadan ortalıkta gezip yorum yapabilmek."

Erdoğan'ın basketbol oynadığı görüntüyü eleştiren Hüseyin Baş'a Mustafa Varank'tan ağır yanıt

"HADDİNİ AŞMA, SONRA ÜZÜLÜRSÜN"

Çok geçmeden Hüseyin Baş'tan da Varank'ın bu çıkışına yanıt geldi. Varank'ın paylaşımını alıntılayan Baş, "Hayatta neye inanırım biliyor musunuz? Kimse bu arkadaş gibi yalan ve iftiraya sarılmamalı, haddini de aşmamalı. Sonra üzülür… Öte yandan utanması gereken babasının partisini yöneten biri değildir, devletin malını babasının malı gibi çarçur edenler, milletin hakkını sağa sola peşkeş çekenlerdir. Ayrıca babam şeyh olsaydı dizinin dibinden ayrılmazdınız zira bayılırsınız şeyhlere" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi