Pamukova'da yaşayan Nuran Kul, eşinin vefatından sonra bir adamın sürekli telefonla kendisini rahatsız etmesiyle mücadele etmek zorunda kaldı. Uyarılarına aldırış etmeyen bu adamı parkta görünce, Kul öfkesine engel olamadı ve ona karşı fiziksel bir tepki gösterdi.

Olay, ilçe merkezindeki bir parkta gerçekleşti ve cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi. Nuran Kul, yaşadığı rahatsızlığı ve sonrasında yaşananları şöyle anlattı: "Bu adam sürekli beni telefonla arayıp rahatsız ediyordu.

Genç Kart uygulaması başladı Genç Kart uygulaması başladı

Eşimi kaybetmemin üzerinden henüz iki ay geçmişti ve onun acısı hala tazedir. Defalarca uyardım, ama dinlemedi. Kendisine durumu anlattım, ailemin ve torunlarımın yanımda olduğunu söyledim. Ancak o, aramaya devam etti ve hatta para teklif etti. Ben paranı istemiyorum, beni rahatsız etme dedim. 'Bana bir şey yapamazsın' diyerek beni tehdit etti. Parka geldiğinde yanına gidip, telefonda söylediklerini yüzüne haykırdım. Fakat cevap veremedi. Ben de Osmanlı tokadını vurarak kendisine hak ettiği cezayı verdim. Sonrasında yere indirip biraz daha hırpaladım ve çevredeki insanlar gelip beni durdular. Giderken arkasından bir tekme daha attım. Bu adamı tanımıyorum, sadece bir dernekten numarasını almıştım."

Nuran Kul, son olarak şunları ekledi: "Bu sapık benimle uğraşıyordu ve hak ettiği cezayı aldı. Kadınlara cesaret vermek istiyorum, korkmasınlar ve kendilerini savunsunlar. Osmanlı tokadını vurabilsinler."

Kaynak: SON DAKİKA