Survivor All Star'da Eleme Heyecanı: Sercan Yıldırım Adaya Veda Etti Survivor All Star'da Eleme Heyecanı: Sercan Yıldırım Adaya Veda Etti

Ünlü İngiliz model ve oyuncu Cara Delevingne'in ABD'nin Los Angeles kentindeki evi çıkan yangında kül oldu. Model, iki kedisini kurtardıkları için itfaiye ekiplerine teşekkür etti.

Yangının sabah saat 04.00 sıralarında çıktığı belirtildi. Yangının söndürülmesine Los Angeles İtfaiye Departmanından yaklaşık 100 itfaiyeci katıldı.

Kaptan Adam VanGerpen yaptığı açıklamada, "Çatı katında başladı ve evin büyük bir kısmına yayıldı. Yani evde çok fazla hasar var" dedi.

'HAYAT BİR ANDA DEĞİŞEBİLİYOR'

Londra'daki Playhouse Tiyatrosu'nda West End'de yeniden canlanan Kabare'de Sally Bowles rolünü oynayan Delevinge, olayı Instagram'da paylaştı ve kedilerinin fotoğrafını paylaşarak, "Bugün kalbim kırıldı… İnanamıyorum. Hayat bir anda değişebiliyor. Sahip olduklarınızın kıymetini bilin" diye yazdı.


Bir sonraki gönderide evinin önünde birkaç itfaiye aracının olduğu bir video paylaştı.

Başka bir gönderisinde, "Yardım etmek için gelen tüm itfaiyecilere ve insanlara tüm kalbimle teşekkür ederim" dedi.

Yangın çıktığı sırada içeride bulunan evin bekçisinin de hafif yaralandığı ve tedavi için hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Yangının nasıl çıktığı bilinmiyor ancak olayla ilgili soruşturmalar sürüyor.

Kaynak: karar