İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs için toplu taşımaya kısıtlama! İşte kapatılacak ulaşım yolları... İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs için toplu taşımaya kısıtlama! İşte kapatılacak ulaşım yolları...

Kocaeli'nin Darıca Mahallesi'nde meydana gelen, çocuğun hayatını kaybettiği, anne ve 3 yaşındaki oğlunun da yaralandığı korkunç kazayla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı.

Videoda, bir kişinin inşaat makinesinin altında kalan kız çocuğunu çıkardığı ve yakınlarının çığlık attığı an görülüyor.

Kaza, 17 Ocak Çarşamba günü Kazım Karabekir Mahallesi Alkın Caddesi üzerinde meydana geldi. Şahin S. Kullandığı iş arabası, çocuklarıyla parka giden 29 yaşındaki Ceylan Şahin'e geri geri giderken çarptı.

Kazada bebek arabasında bulunan 2 yaşındaki Elis Ada, iş makinesinin altında kalarak feci şekilde hayatını kaybetti.

3 yaşındaki Gülbeyaz ve annesi ise yaralandı. Çocuklarını parka götüren 9 aylık hamile anne, bebeğinin öldüğünü öğrenince sinir krizi geçirdi. Olay yerine gelen baba Mehmet Şahin, ölen çocuğunun oyuncağına sarılarak, "Elis hadi kalk kızım" dedi ve gözyaşlarını tutamadı.

Böylece onu iş makinesinin altından çıkardılar

Korkunç kazanın yeni görüntüleri ortaya çıktı. Videoda, iş makinesinin altında kalan 3 yaşındaki Gülbeyaz'ı bir kişinin kurtardığı anlar görülüyor.

Kaynak: HABERLER.COM