Deniz Akkaya, geçtiğimiz günlerde kızı A.Ö.'nün kendisine saldırıp balkona kilitlediğini iddia etmişti. Bu olayın ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçerek kızı koruma altına aldı. Akkaya, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamalarda, kızının babası Muzaffer Akkaya'nın velayeti almak için harekete geçtiğini, ancak buna izin vermeyeceğini belirtti. Ayrıca, kızının teyzesinin de ona şiddet uyguladığını ve boğazına sarıldığını ifade etti.

'Kızım Bana Saldırdı' Demişti

Deniz Akkaya, Twitter (X) hesabından yaptığı açıklamada, 16 yaşındaki kızı A.Ö.'nün kendisinden sakladığı telefonuna el koyduğunu ve kızının fiziksel olarak kendisine saldırdığını söyledi. Akkaya, kızıyla yaşadığı bu sorunlar nedeniyle, kızını Çocuk Esirgeme Kurumu'na göndermeye karar verdiğini ve bunu "burnu sürtsün" diye yaptığını ifade etti.

'Burnu Sürtsün Diye Çocuk Esirgeme'ye Gönderdim'

Ekol TV'den Dilek Yaman Demir'in aktardığına göre, yaşanan olayların ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, genç kızı koruma altına aldı.

Deniz Akkaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Evet, kendi rızamla ben gönderdim Çocuk Esirgeme'ye. Burnu sürtsün diye!" diyerek kızını devlet korumasına aldığını doğruladı.

Sosyal medya üzerinden peş peşe açıklamalar yapan Akkaya, babası Muzaffer Akkaya'nın kızının velayetini almak istediğini ve bu konuda harekete geçtiğini belirtti.

Ancak, babasıyla yaşayan teyzesinin daha önce kızını boğmaya çalıştığını iddia ederek buna izin vermeyeceğini söyledi.

İbrahim Tatlıses taburcu edildi İbrahim Tatlıses taburcu edildi

Kan Donduran İddialar

Ekol TV'den Dilek Yaman Demir'in yeni iddiasına göre, devlet korumasına alınan 16 yaşındaki A.Ö., annesinin kendisine ciddi anlamda şiddet uyguladığını belirtti.

A.Ö., ifadesinde annesinin çenesine termos atarak yaraladığını ve yere yatırıp boğazına sarıldığını kaydetti.

Kaynak: Karar