Bir süre önce ülkede sosyal medya fenomeni kavramının derinden sorgulanmasına neden olan ve bir an bile gündemden düşmeyen çiftin kaosu cezaevinde bitmiyor. Her gün yeni bir şeyler öğreniyor, geride kalanlardan yeni haberler, sitemler duyuyoruz.

Kalıp Polatlarla ilgili haber yapanlar arasında Engin Polat'ın annesi ve Dilan Polat'ın kayınvalidesi Şükran Polat da vardı.



Sadece oğlu Engin ve gelini Dilan'ı değil, diğer oğlu Alper Kürşat ve eşi Sezgin Polat'ı da cezaevine gönderen Şükran Polat, tüm sevenlerinin tutuklanmasından bu yana özlem ve sitem dolu paylaşımlar yapıyor.

Şükran Polat'ın şimdiki gündeminin ise geçtiğimiz günlerde sosyal ağlarda "Şeriat"la ilgili yayınları nedeniyle hakkında soruşturma açılan ve tutuklanan avukat Feyza Altun olduğu aşikar.

Polat davasıyla en başından en ince ayrıntısına kadar ilgilenen Feyza Altun, hatırlayacağınız üzere Dilan Polat ve Engin Polat hakkında birçok açıklama ve açıklama yapmıştı. Öyle ki Dilan ve Engin Polat konusuna ışık tutmak isteyenlerin çoğunun tercih ettiği isim oldu.

Şükran Polat eline fırsat geçtiğinde elbette kaçırmadı. Annelik içgüdüsü harekete geçen Şükran Polat, hakkında "halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçundan soruşturma açılan Feyza Altun'un gözaltındayken gülmesine dikkat çekti.

Hatırlamayanlar için Engin Polat ve diğer oğlu Alper Kürşat Polat'ın tutuklandıkları sırada gülümsemelerine sosyal medyada çok sayıda tepki geldi.

Feyza Altun'un yüzündeki gülümsemeden rahatsız olan Şükran Polat, önce "Neden güldü buna da sorun! Benim çocuğum gülmüştü olay olmuştu" derken, ardından "Ya kafası güzelse!" yorumunu yaptı.

Settar Tanrıöğen ilk kez Nişantaşı'nda Görüntülendi Settar Tanrıöğen ilk kez Nişantaşı'nda Görüntülendi

Kaynak: ONEDİO