Ekin Koç, 'Taş Kağıt Makas' dizisinde canlandırdığı 'Umut' karakteriyle dikkat çekiyor. Ancak, son zamanlarda Koç'un yıllar içinde değişmeyen genç görünümü sosyal medyada 'vampir' benzetmesiyle viral oldu. MF Yapım'ın 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu' dizisinde başarılı bir performans sergileyen Koç, izleyicilerin ilgisini çekmeyi başardı.

Ekin Koç'un değişmeyen çehresi ve beyaz teni, izleyiciler arasında "Ekin Koç vampir mi?" gibi yorumlara neden oldu. 2013 yılından bu yana pek çok başarılı projede yer alan Koç'un, 11 yıl öncesine ait görünümünü koruması da dikkat çekti. 'Taş Kağıt Makas' dizisindeki 'Umut' karakteriyle gündemde kalan Koç, geçmiş ve şimdiki hali arasındaki benzerlikle de dikkat çekiyor.

"Bahar" Dizisine Yeni Bir İsim: Sahra Şaş "Bahar" Dizisine Yeni Bir İsim: Sahra Şaş

1992 yılında Antalya'nın Alanya ilçesinde doğan Ekin Koç, İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme Bölümü'nde eğitim aldı. Oyunculuk tutkusuyla Akademi 35 Buçuk Sanat Evi'ne katılan ve Altan Gördüm'den eğitim alan Koç, 'Sana Bir Sır Vereceğim' dizisindeki "Tilki" karakteriyle tanındı ve sonrasında birçok önemli projede yer aldı. Cannes Film Festivali'nde gösterilen filmleriyle de beğeni toplayan Koç, Türkiye'nin en popüler oyuncularından biri olarak kabul ediliyor

Kaynak: ittifak