Elon Musk, Hamas'ın teklifine şu şekilde yanıt verdi: "Şu an itibariyle, bu konu biraz tehlikeli görünüyor 

Amerikalı milyarder Elon Musk, Hamas liderlerinden Usame Hamdan'ın Gazze Şeridi'ni ziyaret etme çağrısına yanıt verdi. Musk açıklamasında şunları söyledi: “Şu anda biraz tehlikeli görünüyor. Ancak uzun vadeli müreffeh bir Gazze'nin tüm taraflar için iyi olacağına inanıyorum" dedi. Öte yandan Musk, geçtiğimiz günlerde İsrail'i ziyaret ederek İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile görüştü.

İsrail saldırılarının yarattığı yıkımı görmek için Gazze'ye davet edilen Elon Musk, yaptığı açıklamayla teklifi reddetti. Musk, Gazze ziyaretiyle ilgili olarak şunları söyledi: "Şu anda biraz tehlikeli görünüyor ama uzun vadeli müreffeh bir Gazze'nin tüm taraflar için iyi olacağını düşünüyorum.


Hamas liderlerinden Osama Hamdan, önceki gün Beyrut'ta düzenlediği basın toplantısında Musk'ın İsrail ziyaretiyle ilgili konuştu ve Amerikalı milyarderi Gazze'ye davet etti.

ABD: Rusya Ukrayna'da Kimyasal Gaz Kullanıyor ABD: Rusya Ukrayna'da Kimyasal Gaz Kullanıyor


ELON, MUSK'A TEKLİF YAPTI
Elon Musk, Hamdan'ın teklifine şöyle cevap verdi: "Gazze halkına uygulanan katliam ve yıkımın boyutlarını objektiflik ve inandırıcılık standartlarına göre görmek için onu (Musk'u) Gazze'yi ziyaret etmeye davet ediyoruz."

Musk yaptığı açıklamada teklifi reddetti ve şunları söyledi: "Şu anda biraz tehlikeli görünüyor. Ancak uzun vadeli müreffeh bir Gazze'nin tüm taraflar için iyi olacağını düşünüyorum."(Haberler.com)

Editör: Haber Merkezi