karşılaşmanın hazırlıklarını tesislerinde sürdürüyor. Teknik Direktör Belözoğlu, gazetecilere hazırlıklara ilişkin genel bilgiler verdi.

MKE Ankaragücü - Alanyaspor: 1-1 MKE Ankaragücü - Alanyaspor: 1-1

Ligde maç kazanmanın kolay olmadığını belirterek, şunları söyledi: “Rakipler de herkes gibidir. Onlar da bizim kadar iyi hazırlanıyorlar, iyi olan şu ki kazanmaya yakın ama sonunda bir puan aldılar.

Önümüzde bir maç var ve ona çok hızlı hazırlanmamız gerekiyor. Cuma günü şampiyonun dinamik organizasyonuna sahip takımlardan yazılımlarla karşılaşacağız. "Kısa bir süre içinde hazırlanmak istiyoruz ve umarım ulusal ateşkeste başarılı bir şekilde yaklaşabiliriz " dedi.

Başakşehir'de sarı, Ankaragücü'nde ise 3 sarı kart gördükten sonra sezon boyunca cezalı olan Belözoğlu, şunları söyledi:

“Çocukluğumdan beri futbol camiasının içindeyim . Ben her zaman bu camianın içindeki güçlerini küçük boyutlardan yaşadığımdan beri . Bu beni endişelendiriyor . Ayrıca cümlelerimi olabildiğince net bir şekilde kurmaya çalışıyorum .Ama sürekli yedek kulübemin yanında dördüncü bir hakemin oturduğunu görmek istemiyorum ” dedi.(karar)

Editör: Haber Merkezi