CHP'li belediyelerden yeni uygulama: Emekli Halk Kart geliyor CHP'li belediyelerden yeni uygulama: Emekli Halk Kart geliyor

Türkiye'nin en beğenilen siyasetçilerini belirlemeye yönelik yapılan anketin sonuçları açıklandı ve dikkat çekici bulgular ortaya çıktı. Anketin nisan ayı sonuçlarına göre, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ilk sırada yer alırken, onu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu izledi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ise üçüncü sırada yer aldı.

Ankette katılımcıların Yavaş'a olan beğeni düzeyi yüzde 65,8 olarak ölçülürken, İmamoğlu'nun beğeni oranı yüzde 52,8 oldu. Erdoğan için ise katılımcıların yüzde 38,3'ü "beğeniyorum" yanıtını verdi.

Özgür Özel, Erdoğan'dan sonra gelen siyasetçi olarak dikkat çekti. Onu ise Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan takip etti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, listenin biraz gerisinde yer alırken, İYİ Parti'nin eski lideri Meral Akşener ise listenin son sırasında bulundu.

Kaynak: son dakika