Ensar Vakfı’nda 45 çocuğun istismara uğramasıyla alakalı hakkında soruşturma açılan 3 idareyiciden biri olan Asım Sultanoğlu’nun, Urfa’ya Şehir milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirilmesi  protesto edilmişti. Sultanoğlu evvelki gün AKP Şehir Başkanlığını ziyaret etti. Ziyaret sosyal medyada gündem oldu.

45 çocuğun istismara uğradığı Ensar Vakfı vakasıyla alakalı olarak hakkında soruşturma açılan üç idareyiciden birisi olan Asım Sultanoğlu, Urfa Şehir Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.

Karaman'da 2016 senesinde 45 çocuğun cinsel istismara maruz bırakılmasıyla alakalı açılan Ensar Vakfı Davası’nda hakkında soruşturma açılan 3 idareyiciden biri olan Asım Sultanoğlu, gönderildiği Urfa Şehir Ulusal Eğitim Müdürlüğü’nde işe  başladı.

Sivil toplum teşkilatları atama kararıyla beraber Urfa Şehir Ulusal Eğitim Müdürlüğü önünde eylem yapmıştı.

Evvelki gün de şehir ulusal eğitim müdürlüğü binasının girişine oyuncak bebekler asılarak protesto edildi.

19 Mayıs'ta Ankara'da Bazı Yollar Trafiğe Kapatılacak 19 Mayıs'ta Ankara'da Bazı Yollar Trafiğe Kapatılacak

Çok sayıda kişi tarafından protesto edilen Asım Sultanoğlu'na bir tepki eylemi de eski CHP Şanlıurfa İl Kadın Kolları Başkanı Emine Gizem Çetiner tarafından başlatıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde kendisine destek veren bir grup ile oturma eylemi başlatan Çetiner, Milli Eğitim Müdürlüğü'nü çeviren demir parmaklıklara oyuncak bebekleri astı.(halk)

Editör: Haber Merkezi