Ünlü oyuncu Kadir İnanır, dün Beykoz'daki evinde rahatsızlanarak ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

Burada yapılan tetkikler sonucunda beyindeki tıkalı damarın açılması için başarılı bir operasyon geçirdi. Yoğun bakımda uyutulacağı açıklanan İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili hastane yetkilileri ve doktorlar bir açıklama yapmışlardı.

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, İnanır'ın durumu hakkında şu bilgileri paylaşmıştı: "Kadir İnanır sabah saatlerinde hastanemize 112 ambulansıyla geldi. İlk değerlendirmede sağ tarafında felç belirtileri gözlemlendi ve beyin tomografisi sonucunda ana damarda tıkanıklık tespit edildi. Acil bir operasyon gerçekleştirildi ve tıkalı damarın açılması sağlandı. Şu anda İnanır, yoğun bakımda entübe olarak izleniyor. İlk 24-48 saat içerisinde uyandırılması planlanmıyor. Ancak işlem başarılı geçtiği için olumlu bir tablo var."

İnanır'ın doktoru Prof. Dr. Uğur Türe de yapılan işlemin başarılı olduğunu teyit etmişti. İnanır'ın eşi Julide Kural da hastanede bulunmuş ve düzenli bilgilendirme yapılacağını belirtmişti.

Yalı Çapkını dizisine sürpriz oyuncu: "Tayyar" geliyor Yalı Çapkını dizisine sürpriz oyuncu: "Tayyar" geliyor

Son olarak, Julide Kural'dan yapılan yeni açıklamada, Kadir İnanır'ın bugün uyandırılacağı duyuruldu. İstanbul Valisi Davut Gül de İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili hastane yetkililerinden bilgi aldı ve ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kaynak: MİLLİYET