Best Model of Turkey Kurucu Başkanı, tanınmış prodüktör, organizatör ve sanatçı menajeri Erkan Özerman, pankreas kanseri tedavisi gördüğü hastanede 86 yaşında hayatını kaybetti.

Ünlü prodüktörün cenazesi, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman ve sanat camiasından birçok ünlü ismin katılımıyla gerçekleşen bir törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Özerman'ın vasiyeti, kuzeni Mehdi Nüzhet Çetinbaş tarafından açıklandı.

Şahane Hayatım dizisi final yapıyor! Şahane Hayatım dizisi final yapıyor!

Özerman'ın çocukluğunun geçtiği evin önünde gazetecilere açıklamalarda bulunan Çetinbaş, Özerman'ın köye gömülmek istediğini ve bu isteğin aile tarafından yerine getirildiğini belirtti.

Özerman'ın uzun süredir kanserle mücadele ettiğini ve son günlerinde bile dirayetli olduğunu ifade eden Çetinbaş, Özerman'ın ölümüyle ilgili olarak da, "Ölümü adeta gülerek karşıladı. Her zaman ölümden de bahsetti, öleceğini de biliyordu" dedi.

Çetinbaş, Özerman'ın vasiyetini açıklayarak, İstanbul'da büyük bir tören yapılmasını istemediğini ve sade bir törenle defnedilmek istediğini aktardı. Özerman'ın, sanat camiasında istismar ve dedikodu yapılmasını engellemek için bu kararı aldığını vurguladı.

Erkan Özerman'ın cenazesi, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda helallik alınmasının ardından çocukluğunun geçtiği Uzuntarla Mahallesi'ne getirildi ve burada sade bir törenle defnedildi.

Kaynak: karar