Hindistan'da Fırtına Felaketi: 8 Kişi Hayatını Kaybetti 59 Kişi Yaralandı Hindistan'da Fırtına Felaketi: 8 Kişi Hayatını Kaybetti 59 Kişi Yaralandı

Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinde bugün yaşanan gerginlikte, İsrail güçleri ile toplanan Filistinliler arasında çatışmalar yaşandı. İsrail güçleri, Filistinlilerin toplandığı alana müdahale ederek ses ve gaz bombaları kullanırken, bölgede gerilim artmış durumda.

Çatışmaların, Eski Şehir bölgesindeki Kubbet'üs-Sahra Mescidi çevresinde yoğunlaştığı bildirildi. İsrail güçleri, Filistinlilerin taş atması üzerine müdahalede bulundu ve olayları dağıtmak için ses ve gaz bombalarını kullandı.

Olayların ardından Kudüs'ün Eski Şehir bölgesi çevresinde güvenlik önlemleri arttırıldı ve bölgeye giriş-çıkışlar kısmen kapatıldı. İsrail ve Filistin arasındaki tansiyonun yükseldiği böyle bir dönemde yaşanan bu olay, uluslararası gözlemcilerin dikkatini çekiyor. İlerleyen saatlerde yaşanan olayların sonuçları ve gelişmeler hakkında daha fazla bilgi bekleniyor.(Duvar)

Editör: Haber Merkezi