İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma, Eyüpsultan'da yaşanan kaza ile ilgili devam ediyor. İstanbul 7. Sulh Ceza Hakimliği, Bülent Cihantimur'un çalışanı olduğu belirlenen Ayşe Ceren S'nin "suçluyu kayırma" ve "delileri gizleme" suçlarından tutuklanmasıyla ilgili tahliye kararı verdi.

Hatırlatmak gerekirse, 1 Mart'ta meydana gelen kaza sonucunda Oğuz Murat Aci hayatını kaybetmiş, dört kişi ise yaralanmıştı. Kaza sonrasında yapılan incelemede, kazaya neden olan 17 yaşındaki sürücünün, annesi Eylem Tok ile birlikte Mısır'a kaçtığı tespit edilmişti. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, kaçan şüpheliler hakkında yakalama kararı çıkarmış ve Adalet Bakanlığı aracılığıyla iade talebinde bulunmuştu.

Semaverde Tiner Kullanımı Felakete Yol Açtı: 1 Kişi Patlamada Yaralandı Semaverde Tiner Kullanımı Felakete Yol Açtı: 1 Kişi Patlamada Yaralandı

Soruşturma kapsamında, Bülent Cihantimur'un çalışanı olan Ayşe Ceren S'nin tutuklanması ve daha sonra tahliye edilmesiyle birlikte, yargı süreci devam ediyor. Diğer şüpheliler hakkında da adli işlemler sürdürülüyor.

Kaynak: karar