Erdoğan Bahçeli'yi Tehdit Ediyor İddiası Gündemde Erdoğan Bahçeli'yi Tehdit Ediyor İddiası Gündemde

Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşen iftar programında İstanbul Büyükşehir Belediyesi adayı Mehmet Altınöz ile 39 ilçe başkanı adayıyla bir araya geldi. Program öncesinde konuşan Erbakan, "İstanbul'da ve tüm Türkiye'de yeniden refahımızın muvaffak olmasını diliyorum. 1 Nisan'da ahlaklı belediyeciliği İstanbul'da başlatacak tüm adaylarımıza başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun inşallah" dedi.

Erbakan, Yeniden Refah Partisi'nin oy oranlarının arttığını belirterek, "Yeniden Refah'ın yükselişi bizim dışımızda görülüyor ve tasdik ediliyor. Rakip siyasi parti temsilcileri bu seçimde oyunu yükseltecek tek partinin Yeniden Refah Partisi olduğunu söylüyor. Anketçiler, yorumcular, gazetecilerin mutabık olduğu bir konu var oyların artışı. Bizi diğerlerinin içinde gösteren anket firmaları bu seçimde Türkiye genelinde yüzde 7-8 diyorlar. Anlaşamadıkları tek konu partimizin oyunun ikiye mi yoksa üçe mi yoksa dörde mi katlanacağı. Yüzde 20'nin üzerinde oy alacağız. Bu rakamları görürseniz hiç şaşırmayın" şeklinde konuştu.

Partisinin üye sayısının hızla arttığını ifade eden Erbakan, yakın bir zamanda MHP ve İYİ Parti'nin üye sayısını geride bırakacaklarını belirtti. Ayrıca, açlık grevinde olan insanlara komaya girmemeleri için şeker takviyesi yapıldığını söyledi.

Erbakan, seçim öncesinde imzalanan mutabakat metninin uygulanmadığı için yoksulluğun arttığını ve AK Parti'nin bu konuda sorumluluklarını yerine getirmediğini vurguladı.

Kaynak: gazete duvar