Fenerbahçe, ara transfer döneminde çalışmalarına devam ederek AC Milan'dan 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Rade Krunic'i satın alma opsiyonuyla birlikte kiralık olarak kadrosuna dahil ettiğini duyurdu.

Sarı-lacivertli kulüp, transferle ilgili sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamada, "Ara transfer döneminde Profesyonel Futbol A Takımımızın güçlendirilmesi için çalışmalarını sürdüren kulübümüz; orta saha oyuncusu Rade Krunic ve kulübü AC Milan ile anlaşmaya varmıştır. Satın alma opsiyonu ile birlikte kiralık olarak renklerimize bağladığımız oyuncuya ailemize hoş geldin diyoruz" ifadelerine yer verdi.

Galatasaray, Sivasspor karşısında rekor peşinde! Galatasaray, Sivasspor karşısında rekor peşinde!

Krunic'in, sarı-lacivertli formayla 33 numarayı giyeceği belirtildi. Oyuncu, taraftara yönelik videolu bir tanıtım ile, "Merhaba Fenerbahçe taraftarı. Haydi şampiyon olalım" mesajını iletti. Bosna Hersekli futbolcu, kariyerine Sutjeska Foca'da başladıktan sonra Donji Srem, Hellas Verona, Borac Cacak, Empoli ve Milan takımlarında forma giydi. Ayrıca, Krunic, Bosna Hersek Milli Takımı formasını 32 kez giyerek 4 gol kaydetti.

Kaynak: birgün