Beşiktaş Başkanı Hasan Arat yeni sportif direktörünü açıkladı! Beşiktaş Başkanı Hasan Arat yeni sportif direktörünü açıkladı!

   Fenerbahçe, Süper Lig'in 9. haftasında sahasında Atakaş Hatayspor'u 4-2 mağlup ederek namağlup liderliğini sürdürdü. Sarı-lacivertliler, bu sezon oynadıkları 17 resmi maçın tamamını kazanarak üstün bir performans sergiledi.Fenerbahçe, maça hızlı bir başlangıç yaparak taraftarlarını coşturdu. 7. dakikada Sebastian Szymanski'nin attığı golle 1-0 öne geçti. Hatayspor ise yediği golün ardından zor anlar yaşadı. 15. dakikada Bright Osayi-Samuel'in golüyle skor 2-0'a geldi.Fenerbahçe, ilk yarıda baskısını arttırdı ve 40. dakikada Fred'in asistinde Edin Dzeko'nun golüyle farkı 3'e çıkardı. İlk yarı 3-0 Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle sona erdi.

   İkinci yarıda da goller peş peşe geldi. 55. dakikada Faouzi Ghoulam'ın frikik golü Hatayspor'un skoru 3-1'e getirdi. Ancak Fenerbahçe hemen cevap verdi. 63. dakikada İrfan Can'ın güzel frikik golüyle skor 4-1 oldu.Fenerbahçe'de Cengiz Ünder, 6 maç sonra kadroda yer aldı ve 87. dakikada oyuna dahil oldu. Hatayspor'un son hamlesi ise 90+4'te geldi. Rayane Aabid'in attığı golle maçın skoru 4-2 oldu.

Bu sonuçla Fenerbahçe, Süper Lig'de liderliğini sürdürdü ve bu sezonki namağlup performansını devam ettirdi. Sarı-lacivertli ekip, taraftarlarına coşkulu bir galibiyet yaşattı.(SONDAKİKA)

Editör: Haber Merkezi