Vodafone Sultanlar Ligi play-off final serisinde Eczacıbaşı Dynavit ile Fenerbahçe Opet arasında gerçekleşen mücadele büyük bir heyecana sahne oldu. Oxford Lisesi'nde oynanan zorlu karşılaşmada Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i 3-1'lik skorla mağlup ederek önemli bir avantaj elde etti.

Fenerbahçe Opet'in galibiyetiyle seride 1-0'lık üstünlük yakalandı. Maçın set skorları ise sırasıyla 22-25, 27-25, 23-25 ve 25-27 şeklinde gerçekleşti.

Fatih Terim: "Birçok Şeyi Açıklamam Gerekecek" Fatih Terim: "Birçok Şeyi Açıklamam Gerekecek"

Final serisi toplamda 5 maç üzerinden oynanacak ve 3 galibiyete ulaşan taraf şampiyon olacak. Fenerbahçe Opet ile Eczacıbaşı Dynavit arasındaki 2. maç 13 Nisan Cumartesi günü Fenerbahçe Opet'in ev sahipliğinde gerçekleşecek.

Diğer maçların programı ise şöyle:

  • 15 Nisan Pazartesi: Fenerbahçe Opet - Eczacıbaşı Dynavit
  • 18 Nisan Perşembe: Eczacıbaşı Dynavit - Fenerbahçe Opet (Gerekirse)
  • 21 Nisan Pazar: Fenerbahçe Opet - Eczacıbaşı Dynavit (Gerekirse)

Fenerbahçe Opet ve Eczacıbaşı Dynavit arasında bu sezon final serisinden önce oynanan 3 maçta da büyük mücadeleler yaşanmıştı. Fenerbahçe Opet, normal sezonu lider tamamlamış ve Türk Hava Yolları'nı 2-0'lık skorla geçerek finale yükselmişti. Eczacıbaşı Dynavit ise normal sezonu 3. sırada bitirmiş ve yarı finalde VakıfBank'ı 2-0'lık skorla geçerek finalde Fenerbahçe Opet'in rakibi olmuştu.

Kaynak: milliyet