F.Bahçe'nin sezon başında Dinamo Moskova'dan 9.75 milyon euro karşılığında transfer ettiği Sebastian Szymanski, gösterdiği performansla kısa sürede taraftarın gözdesi haline geldi.

F.Bahçe'yle 4 yıllık sözleşme imzalayan Szymanski'nin adı, daha ilk sezonunda transfer dedikodularına karışmaya başladı.



Bayer Leverkusen, Arsenal, Manchester United ve Tottenham'ın açıklamalarının ardından Szymanski'yle ilgilenen son takım Milan olacak.

Ancak Sabah'ın haberine göre F.Bahçe, Polonyalı şampiyona talip olanların sayısının artması üzerine Szymanski için talep ettiği transfer fiyatını güncelledi.



Haberde, daha önce Szymanski'nin transferini 20 milyon euro olarak belirleyen F.Bahçe'nin bu rakamı 25 milyon euroya düşürdüğü belirtiliyor.

Milli tekvandocu Enbiya Taha Biçer altın madalyanın sahibi oldu Milli tekvandocu Enbiya Taha Biçer altın madalyanın sahibi oldu


Eğer F.Bahçe Szymanski'yi 25 milyon euroya satsaydı, Polonyalı oyuncunun transferi sarı-lacivertlilerin tarihinin en pahalı transferi olacaktı.


Bu sezon tüm müsabakalarda 40 maça çıkan Szymanski, 12 gol ve 14 asistle katkı verdi.

Kaynak: NTV SPOR