TFF, Fenerbahçe Süper Kupası'nın ihtiyacını karşılamasa da sarı-lacivertlilerin dev maçta yapacağı hareket merak konusu oldu.



F.Bahçe başkan yardımcısı Erol Bilecik, 7 Nisan'da Galatasaray'la oynanacak Süper Kupa karşılaşmasına U-19 takımıyla katılacağını açıklayarak, "Bu 90 dakikalık bir maç olmayacak" dedi.



Bilecik'in açıklamalarının ardından Fenerbahçe'nin Süper Kupa maçındaki tavrı merak konusu oldu.

Hürriyet'in haberine göre Fenerbahçe'ye karşı 4 ihtimal var.

1- U-19 takımı 9 oyuncuyla sahaya çıkacak. Bir süre sonra sakatlıklar nedeniyle oyuncu sayısı 7'nin altına düşecek. Bu durumda maç talimatlara göre oynanmayacaktır. Bu eylemin herhangi bir cezai yaptırıma tabi olmayacağına inanılıyor.

2-Fenerbahçe U-19 takımı oyuncuları, maç hakemi önünde alkış ve benzeri tepkilerle itiraz edecek ve kırmızı kart görecek ve maçın devamına izin vermeyecektir.



3- Diğer bir ihtimal ise U-19 takımının sahaya çıkması ancak başlama vuruşu sonrasında sahayı terk etmesi ve kendisini 3-0 mağlup sayması. Daha sonra TFF'nin vereceği cezayı bekleyecek.

Rams Park'ta Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Galatasaray Yöneticisi Eray Yazgan Arasında Büyük Tartışma Rams Park'ta Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Galatasaray Yöneticisi Eray Yazgan Arasında Büyük Tartışma




4- Son olasılık ise Fenerbahce U-19'un hiç oynamamasıdır. Yönetmeliğe göre bunun cezası gelecek sezon Türkiye Kupası ve Süper Kupa'dan ihraç edilmek olacak.

Kaynak: NTV SPOR