ECE RONAY ADLİ KONTROLLE SERBEST BIRAKILDI

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay'ın eski eşi Mehmet Bilir'in Pendik ve Kocaeli'de farklı tarihlerde iki farklı işyerine düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. . Olayı azmettirdiği iddia edilen Ronay, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Suçlamaları reddetti. Şüphelilerin karakolda verdikleri ilk ifadeler ortaya çıktı. İşyerlerine saldıran şüphelilerin, kendilerini kışkırtan kişinin Kaan Akkuş olduğunu itiraf ettiği, Ece Ronay'ın ise hakkındaki tüm suçlamaları reddettiği öğrenildi.


Ece Ronay, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

NE OLMUŞTU?

Birce Akalay Cannes'ın onur konuğu Birce Akalay Cannes'ın onur konuğu

 Ece Ronay'ın eski eşi Mehmet Bilir'e ait Pendik ve Kocaeli'de farklı tarihlerde iki ayrı işyerine silahlı saldırı düzenlendi. Bilir'in şikayeti üzerine başlatılan soruşturma kapsamında Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, iş yerlerine saldıran motosikletli şüphelileri tespit etti. Şüphelilere yönelik 8 Aralık Cuma günü eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda şüphelileri azmettiren Ece Ronay'ın da aralarında bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı.

SİLAH, FİŞEK VE SİLAH BULUNDU

Eş zamanlı baskınlarda, Ronay ile birlikte reşit olmadığı değerlendirilen 5 şüpheli daha yakalandı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda otomatik silahlar, tabancalar, 58 adet fişek ve hassas terazi ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, incelenmek üzere polis merkezine götürüldü.

Ece Ronay'ın adını taşıyan Gebze güzellik merkezi, geçtiğimiz günlerde kimliği belirsiz kişilerce saldırıya uğradı. Olayın ardından İstanbul Bağdat Caddesi'ndeki Ronay güzellik merkezine silahlı saldırı düzenlendi.

ECE RONAY KİMDİR

Ece Ronay, 17 Kasım 1991'de Diyarbakır'da doğdu. Başlangıçta videoları ve paylaşımlarıyla tanınan Ronay, Karpuz ve Git Çatla şarkılarını yayınlayarak geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Beslenme ve Diyetetik Bölümü mezunu olan Ronay, artık sosyal medya fenomeni ve bir güzellik salonunun yöneticisi. (karar)
 

Editör: Haber Merkezi