Fettah Tamince, 16 yaşındaki Burak Oğraş'ın şüpheli ölümüyle ilgili 13 yıl sonra ifade verdi. İfadesinde, olaydan haberdar olduktan sonra otel yönetimi hakkında suç duyurusunda bulunmayı düşündüğünü belirtti.

Tamince, aynı zamanda Burak'ın babası Murat Oğraş ile görüştüklerini ve adalete yardım etmeyi teklif ettiğini ifade etti.

Dönemin Antalya İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz da ifade verdi. Yılmaz, olaydan kısa bir süre sonra emekli olduğunu ve Rixos'ta çalışmaya başladığını belirtti. Kendisine referans olan ismin Menderes Türel olduğunu söyledi.

Rusya'da terör saldırısı düzenleyen şahıs Bodrum'da yakalandı Rusya'da terör saldırısı düzenleyen şahıs Bodrum'da yakalandı

Murat Oğraş, Tamince ve Yılmaz'ın ifadelerinde çelişki olduğunu savunarak, soruşturmanın 13 yıldır açık olduğunu ve bu süreçte aralarında tutarsızlıklar bulunduğunu dile getirdi.

Oğraş, oğlunun ölümünün örtbas edildiğini iddia ediyor ve olaya Fethullah Gülen Cemaati mensuplarının karıştığını ileri sürüyor.

Geçmişte yaşanan bazı olaylarla bu iddiasını destekliyor ve soruşturmanın derinleştirilmesini talep ediyor. Bu gelişmelerle birlikte, soruşturma kapsamında diğer kişilerin de ifadesine başvurulması bekleniyor. (cumhuriyet)

Editör: DS Haber