Türkiye'yi etkisi altına alan yağışlı ve fırtınalı hava, Marmara bölgesinde yaşamı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarın Marmara'da şiddetli fırtına beklendiğini, fırtınanın hızının cuma günü sabah saatleri arasında 80 km'yi bulabileceğini açıkladı.

'Çember-18' operasyonlarında 4 bin 995 kişi gözaltına alındı! 'Çember-18' operasyonlarında 4 bin 995 kişi gözaltına alındı!

Bu olumsuz hava koşulları nedeniyle, Çanakkale Boğazı ile adalar hattında ulaşımı sağlayan GESTAŞ AŞ tarafından yapılan açıklamada, yarın Gökçeada'dan Kabatepe'ye saat 06.00'da, Kabatepe'den Gökçeada'ya ise 08.00'da sefer yapılacağı belirtildi. Ancak gün içindeki diğer feribot seferlerinin olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildiği ifade edildi.

Açıklamada ayrıca, Bozcaada'dan Geyikli'ye saat 07.00 ve 10.00, Geyikli'den Bozcaada'ya 08.00 ve 11.00 seferlerinin gerçekleştirileceği bilgisi paylaşılırken, tarifede bulunan planlı diğer tüm seferlerin aynı nedenle iptal edildiği bildirildi. Vatandaşların seyahat planlarını gözden geçirmeleri ve güzergahlarıyla ilgili güncel bilgileri takip etmeleri öneriliyor.

Kaynak: karar