Fransız savcılar, dünyaca ünlü Fransız aktris Judith Godrèche'nin, ülkesinin ünlü yönetmenlerinden Benoît Jacquot hakkında tecavüz suçlamasıyla suç duyurusunda bulunmasının ardından ön soruşturma başlattı.

51 yaşındaki Godrèche, 77 yaşındaki Jacquot'u 1986 yılında 14 yaşındayken kendisine tecavüz etmekle ve 1990'lara kadar kendisiyle "zorla" ilişki yaşamakla suçladı.

T24'e göre; Godrèche, kariyerinin başlarında yönetmenin iki filmi olan The Beggars (1987) ve The Disenchanted (1990) filmlerindeki rolleriyle tanındı. Yakın zamanda otobiyografik televizyon programı Icons of French Cinema'da Benoît Jacquot ile olan ilişkisinden isimsiz olarak bahsetti.

JACQUOT İDDİALARI REDDEDİYOR

Kısa süre önce Jacquot'un sosyal medyada adından bahsetti ve yönetmenin 2011'de bir genç kızla olan ilişkisi hakkında bir belgesel izledikten sonra bunu yapmaya karar verdiğini söyledi. Le Monde gazetesine röportaj yapan Jacquot, "suçlamaları ve suçlamaları kategorik olarak reddettiğini söyledi. Judith Godrèche'in".

AFP'nin çarşamba günü iletişime geçtiği Jacquot, gazetedeki sözlerinin arkasında durduğunu ve daha fazla konuşmak istemediğini söyledi.

AFP'ye verdiği demeçte avukat Laure Heinich, Godrèche'in şikayetinin Paris'teki Çocuk Koruma Tugayı'na iletildiğini söyledi.

Metin Akpınar'ın bir kızı daha olduğu ortaya çıktı Metin Akpınar'ın bir kızı daha olduğu ortaya çıktı

(karar)

Editör: DS Haber