Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Süper Kupa maçının ardından yapılan açıklamalarda Fenerbahçe'nin U19 takımıyla sahaya çıkmasını eleştirdi. Özbek, bu durumu "U19 takımındaki çocuklara yazık değil mi? Kendi amaçlarınıza bu çocukları neden alet ediyorsunuz?" şeklinde değerlendirdi. Ayrıca, maçın beklenmeyen bir şekilde yarıda kalmasını ve yaşananların Türk futboluna yakışmadığını belirtti. Özbek, "Cumhuriyetin 100. yılına yakışmayan bir final oldu. Önümüzdeki günler daha da gerginleşecek. Ben Türk futbolundan bu gerginliğin gitmesi taraftarıyım. Türk futboluna yakışacak davranışlar içinde olunmasını diliyorum" dedi.

Ayrıca, Fenerbahçe yönetimiyle görüşüp görüşmediği sorusuna Özbek, "Normalde protokole gelmeleri lazımdı, gelmediler. Neyi protesto ediyorlar bilmiyorum" yanıtını verdi. Süper Kupa maçının yarıda kalmasına ve Fenerbahçe'ye ceza gelip gelmeyeceğine dair bir soruya ise Özbek, "TFF'nin aldığı karar bir şeyleri düzeltir mi" şeklinde cevapladı.

Bayern Münih ve Real Madrid maçtan beraberlikle ayrıldı! Bayern Münih ve Real Madrid maçtan beraberlikle ayrıldı!

Son olarak, Şanlıurfa'daki birlik ve beraberlik ortamına dikkat çeken Özbek, Türkiye'nin bu birlik ve beraberliği görmesinin önemine vurgu yaparak, "Böyle bir fırsatımız vardı, kullanılmadı" ifadesini kullandı.

Kaynak: Son Dakika